5 april, igår alltså

Gaaah!! hela inlägget försvann! men ja försöker skriva om de idag då...

Sovit gott? Det e så typiskt, när ja äntligen har tid att sova ut, vaknar ja kl 7... 
cykla till dansen ida, ca 3 km. Vi skulle ha extra träning inför imoorron, föreställingen...  än så länge e de inte pirrigt, men du ska se att de kommer... Men de va skönt att veta att vi skulle få göra våran jazz/hiphop dans. Den heeter typ "Love is wicked" . vad betyder wicked..? Petra sa att de betydde svag men ja sökte på de o de stod ond, elak, syndig..? hehe.. De va ju lite hit o dit om vi skulle få göra den, förutom våra 2 andra danser.. 
På tillbaka vägen tänkte jag ta med cykeln på tåget, ja va lite lat xD men tåget kom aldrig så ja cykla dom 3 km tillbax igen... :) Ja såg en gul fjäril, den första på året. Va de inte nån som sa att den första fjärilen man ser på året, om den e ljus så får man ett "ljust" o tursamt år men om den e mörk får man ett "mörkt" år. Inte för att ja tror på de men hoppas att de stämmer, ja behöver turen imorrn på föreställningen.... 

Efter dansen kom Michelle till mej innan vi skulle till stallet. När vi skulle gå upp till vändplanen på våran gata, kom en man i bara kalsongerna ner för gatan!!!!! OMFG vi höll på o skratta ihjäl oss!!! Fast han gick där som inget hänt..??? hahaha ja fick stoppa in tröjan i munnen för att inte få värsta skrattattacken.. Fast de lyckades inte.. 
När ja o nåra kompisar (typ Michelle, Philippa, Eira, Rebecka o nåra till) va små så hade vi en koja nedanför hans hus. Men så kom han o ville såga ner alla träd där vi hade våran koja!!! Fatta va arga vi blev!! haha.. Så han satte en massa tejp på dom träden han skulle såga ner, o de gick vi o plocka bort... Varje gång han satte dit tejp så tog vi bort de... Vi gick runt i hela Saltis o tog bort alla "trädfällningslappar" som vi kallade de.... Vi va så små, vi förstod ju inte bättre... Men iaf, han som ville hugga ner träden vid vår koja, de va ingen annan än han som kom emot oss nu utan kalsonger!!!! hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah vi garva... kan du tro.... 

Men iaf sen skulle vi till Velam. Vi träffa Philippa där oxå. Vi va där från halv 2 till typ kl 6. Ja tog en massa fiina bilder på hästarna som ja laddar upp lite senare... :) 
kram



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0