Sommarlov

Hejhej! 
Det känns som att det har varit lite bloggtorka här på sistone.. Har bara slöat mej igenom lite inlägg, bara pliktskyldigt krafsat ihop nåt jag gjort under dagen.. så ska de ju inte va!
Jag tror nog att jag behöver lite sommarlov från bloggen, o rent allmänt från datorn.. Passar ju bra när ja ska utomlands imorron också.. Till Tyskland.. Kommer hem om 2 veckor.. 

Det här blir ändå mitt sista inlägg innan Tyskland. Fan, va tråkig ja e! 
Aja, kommer tillbaka med massa nya ideer, o smått & gott!

Ha de så JÄTTEBRA nu i sommar! Vi ses om nåra veckor! 
KRAMKRAM på er allihopa!
Eran filippa


SAKNAR

 Saknar er alla så otroligt mkt! Elina, kommer inte träffa dej på jättelänge! saknar! 
O Jenny! o Madde! o Elin! o Linda! o Bea! o alla andra! Saknar typ hela klassen, de känns så tomt.. 

vackert väder?

371104i9u4viatgj_1208154460_2243532_1212681061.gif Oh, pust, vilken varm dag de vart idag.. Nu har ja inte bloggat på länge, har liksom inte blivit av.. 

 

Igår till idag sov ja över hos Linda, de va lite sköj. Fick lite nya vänner me ;) 

 

Idag va ja på SaltisBadet me Philippa. De e ju de enda man kan göra, i den här värmen... 

 

 


Filippa+ symaskiner som inte funkar= ERROR IN THE SYSTEM

NEJ NU BLIR JAG GALEN!
jag har suttit i säkert en timme nu och försökt sy med den jävla symaskinen. FÖRST får man inte in den där jävla tråden i maskinen SEN fastnar tråden I maskinen så man måste lirka, och lirka i tusen år SEN har jag tydligen råkat vrida på nån ratt eller tryckt på nån knapp så den bara syr baklänges! SEN kollar man i bruksanvisningen, och såklart ska det stå längst bak i boken! SEN när man äntligen har fått den att sy vanligt igen, ja då har den tydligen bestämt sej för att tråden ska fastna. SEN lirkar jag i undertråden, får inte ut nånting, tråden sitter stenhårt fast? SEN syr jag nåra stygn o så fastnar den igen, själva tyget fastnar i undertråden, stenhårt.. SEN spricker det!! När jag lyckats få loss den börjar jag sy igen, men efter nåra stygn fastnar den igen o spricker. när ja lyckats få ut den syr jag nåra stygn, tyget fastnar och spricker..  o så håller de på tills jag lyckats få ut en stor tråd-knut som sitter vid undertråden o e en ända röra.  NU ORKAR JAG INTE MER! va nära o få utbrott på skitmaskinen, hade riktig lust att slå sönder den eller stå o skälla ut den.. fast man står ju inte precis o skäller ut en symaskin.. o slå sönder den e inte så billigt heller...  
Jag skulle bara sy fast en liten ficka i min väska som ja trodde skulle ta 10 min eller nåt o så tar de 1 tim o ja e inte ens halvvägs! JAG SKA ALDRIG MERA SY FAST FICKOR I VÄSKOR! DET FINNS INGET VÄRRE!!?

förlåt för mitt knäppa inlägg, var bara tvungen att skriva av mej lite.. fast jag har ju inte tvingat er att läsa, du gjorde de ju själv! 
Ha de bra nu o sy INTE fast fickor i väskor, det bådar otur, det känner jag på mej.. ^^
Kramkram Filippa

Sådär kan jag också cykla! *not...*


Hittade de här klippet på internet, hjälp? Ser lite läskigt ut..  *avundsjuk*
Fast ändå coolt... Jag ska lära mej att cykla baklänges!


Här e nåra snubbar som hoppar upp/ner (?) för en bro.. den värkar väldigt snurrig i början.. 

?

Vad gör man när man inte kan lita på den man förr litat på mest i världen?

RSS 2.0